Karuna reiki

Karuna este un nume generic, care se referă la un număr de practici de vindecare energetice prin punerea palmelor, dar și de evoluție spirituală, care folosesc energia activată cu simboluri specifice sistemelor Karuna.

Prin aceste activări de simboluri, practicantul Karuna lucrează cu energiile Arhanghelilor, a Maicii Domnului sau a altor Entități Spirituale Superioare și în prezența acestora.

Karuna este un cuvânt sanscrit, care s-ar putea traduce prin Compasiune și care, desemnează orice acțiune menită să micșoreze suferința altor ființe.

Totul pornește de la una dintre cele mai importante legi Divine: Legea Unimii, care ne revelează faptul că suntem toți, una cu Dumnezeu Creatorul. Este firesc de aceea, să extindem acțiunea plină de Compasiune, plină de Iubire, asupra oricărei ființe, din moment ce, cu toții suntem una.

În textele antice  budhiste, se menționează explicit faptul, că este necesar ca Lumina de la Sursă sau Energia Universală, cum o denumesc alții, să fie transmisă într-un sentiment deplin de Compasiune – Karuna, pentru atingerea scopului Karuna pentru toate ființele.

Karuna este și o cale spirituală, care îndeamnă oamenii să lucreze pentru propria Iluminare; în acest mod, prin serviciile spirituale aduse celorlalți oameni, se evidențiază scopul spiritual final, al fiecăruia dintre practicanții Karuna care este eliminarea completă a suferinței din lume.

Plecând de aici, s-ar putea spune că orice sistem Reiki ( care utilizează pentru vindecarea oamenilor Energia Universală sau energia Sursei) este și o metodă Karuna , în sensul în care utilizând Reiki, încercăm să atenuăm suferințele tuturor ființelor.

Karuna Ki Reiki este Calea Energiei plină de Compasiune și Iubire Divină.

Karuna Ki Reiki este o practică de Vindecare și Meditație, folosind energia Karuna Ki și simbolurile aferente sistemului, care reprezintă Iubirea Divină plină de Compasiune sau altfel spus, Karuna Ki Reiki este CALEA COMPASIUNII. Doar în această Iubire perfectă, plină de Compasiune, se obține o vindecare adevărată.

Karuna Ki Reiki reprezintă o artă energetică, ce constă în utilizarea mâinilor în arta vindecării plină de Compasiune Iubitoare și un mod de conectare la această Compasiune și de Împărtășire cu toată Creația, cu tot Universul.

Tratamentul de vindecare Karuna Ki folosește conectarea la Calea Compasiunii, pentru a aduce unei persoane Energia plină de Compasiune a vieții, cu scopul final de a o vindeca și echilibra.


Note importante:

1) Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2) Metoda este recunoscută de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și este utilizată în multe spitale din America. În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3) Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.

Realizare site web: HASS Web Design