Terapia cu lumină – aparat LUVIOM

În Medicina Luminii, aparatul Luviom, care se traduce prin LUmina VIeții OMului, folosește frecvențe ce se transmit prin impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă, natural, realizând efecte uimitoare atât asupra corpului fizic, cât și asupra celui energetic, mental sau emoțional.

Sistemul LUVIOM constă într-un aparat și procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic. Aparatul LUVIOM proiectează asupra corpului, de la distanță, o lumină de diferite culori, modulată în frecventa pe LED-uri.

Terapia cu Luviom are foarte multe beneficii și niciun efect advers. „Lumina va fi terapia viitorului.” Astfel, pacientul care optează pentru Luviom poate beneficia de o serie de efecte benefice asupra corpului și anume:

  • se realizează o relaxare generala la nivel fizic si psihic,
  • se echilibrează aura corpului,
  • se activează si se echilibrează chakrele,
  • crește vitalitatea,
  • se declanșează procesele de vindecare,
  • se intră rapid în starea de meditație profundă caracterizată prin ritmuri cerebrale alfa,
  • scoate și elimină din subconștient problemele declanșatoare de stres,
  • curăță mediul în care este amplasat aparatul, de energii negative,
  • procedura poate fi efectuată și în grup, pe mai multe persoane simultan.

Cu ajutorul aparatului Luviom se intră rapid în starea de meditație profundă, caracterizată prin ritmuri cerebrale alfa, o stare foarte relaxantă și binefăcătoare pentru întregul organism.

Deoarece majoritatea bolilor au ca punct de plecare un dezechilibru la nivel emoțional, mental sau energetic, LUVIOM nu tratează o boală anume, ci se adresează întregului organism.

Nu este necesară o pregătire prealabilă, persoana care face procedura poate fi îmbrăcată, inclusiv cu capul acoperit, se poate sta în picioare, pe scaun sau în poziție culcată.

„Starea de bine poate fi obținută din primele minute în care se stă sub Luviom, însă pentru o relaxare totală e nevoie de cel puțin 20 de minute. În plus, cine are nevoie să se vindece trebuie să facă circa cinci-zece ședințe de minimum jumătate de oră, de preferat în fiecare zi.”
Gheorghe COHAL - inventatorul aparatului.


Note importante:

1) Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2) Metoda este recunoscută de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și este utilizată în multe spitale din America. În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3) Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.

Realizare site web: HASS Web Design