Despre noi

Starea noastră naturală este aceea de bucurie, pace, sănătate și vitalitate.  

Gândul este viața. Gândurile noastre creează mediul înconjurător și lumea noastră. Dacă avem gânduri sănătoase, ne putem păstra sănătatea. Dacă întreținem gânduri de boală, nu vom avea niciodată o sănătate bună și nici frumusețe și armonie. Nu trebuie să uităm: corpul este produsul minții și mintea noastră îl controlează. Dacă ne menținem pe poziția gândurilor viguroase, la fel ne va fi corpul. Gândurile de iubire, pace, mulțumire, puritate, perfecțiune promovează o sănătate radioasă. Corpul este asociat minții. Dacă ne doare dintele sau stomacul, mintea este imediat afectată.

A înceta să gândim corect, înseamnă a fi perturbați. Dacă există o stare depresivă în minte, nici corpul nu poate funcționa corect. Sănătatea mentală este mai importantă decât cea fizică. Daca mintea este sănătoasă, corpul va fi sănătos. Daca mintea emite gânduri pure, bolile vor părăsi corpul.

Fiecare gând, cuvânt sau emoție provoacă o vibrație în fiecare celulă a corpului și lasă acolo o impresie adâncă. Trebuie să învățăm să înlocuim gândul nociv cu gânduri bune. De exemplu: gândul de curaj va servi imediat drept antidot puternic contra urmărilor gândului de frică. VALERIU POPA – VINDECAREA PRIN GÂNDIRE

Este foarte important de știut că fiecare celulă a corpului crește, suferă, primește un impuls de viață sau de moarte la fiecare gând care ne trece prin minte.

Fizica cuantică a descoperit mai multe dovezi prin care a demonstrat că blocurile de bază din care este formată materia sunt de fapt energie. De asemenea, tot fizica cuantică a fost știința care a demonstrat efectul pe care-l au gândurile și intențiile tale, acestea putând afecta energia într-o foarte mare măsură. Din moment ce am înțeles că totul este energie și am înțeles efectul pe care-l au gândurile noastre asupra acesteia, putem înțelege ca, ajutându-ne de gânduri și de tehnici de vindecare putem vindeca structurile profunde ale organismului uman.

Spre deosebire de medicina convențională, tehnicile de vindecare cu ajutorul energiei sunt concepute pentru a  vindeca structurile mai profunde ale  organismului. Pentru cele mai bune rezultate, este indicat sa fie combinate tehnicile de vindecare împreună cu medicina holistică. Vindecându-ți organismul la nivel energetic, nu doar la nivel fizic, iți vei vindeca nu numai organismul, dar și sufletul și mintea.

Fericirea, însoțită de detașare este țelul spiritual al vieții. Pe calea vindecării, vei trăi momente din ambele, și vor exista momente în care, nici una nu este posibilă. Egoul își va striga revendicările, și apoi va trebui să ai grijă de Eu, mie, al meu. Era firesc să fie așa, cea mai mică sferă a ființei tale, locul egoului, și al nevoilor sale, este la fel de sfânt ca și stelele mai largi.

Deepak Chopra -Vindecarea sufletului de frică și suferință
Vindecare vine din redobândirea puterii și înțelegerea faptului că noi și numai noi singuri creăm înțelesul oricărei circumstanțe, evenimente, loc, poziție, lucru sau persoană din viața noastră. Noi creăm sensul, înțelesul, atitudinea și modul în care ne agățăm.

Galerie de imagini

Realizare site web: HASS Web Design