Terapii

Terapii florale Bach

Terapii florale Bach

Cele 38 de remedii florale pe care Dr Bach le-a descoperit în anii 1930 reprezintă un sistem complet de vindecare, ce acţionează în sfera stărilor emoţionale.

Afla mai multe
Vindecare reconectivă și Reconectare

Vindecare reconectivă și Reconectare

Vindecare Reconectivă - terapie energetică de scurtă durată, o terapie de vindecare fără atingere, non-invazivă, care se află pe planeta noastră pentru prima dată. Mai concret, Vindecarea Reconectivă este o bandă de frecvențe cu totul nouă, ce conține energie, lumina și informație.

Afla mai multe
Terapia cu lumină – aparat LUVIOM

Terapia cu lumină – aparat LUVIOM

În Medicina Luminii, aparatul Luviom, care se traduce prin LUmina VIeții OMului, folosește frecvențe ce se transmit prin impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă, natural, realizând efecte uimitoare atât asupra corpului fizic, cât și asupra celui energetic, mental sau emoțional.

Afla mai multe
ThetaHealing

ThetaHealing

ThetaHealing este un sistem de vindecare cu energie descoperit de VIANNA STIBAL. El se bazează pe cunoașterea și aplicarea unor tehnici specifice de inducere a așa zisei stări Theta, în timpul căreia accesam nivelul subconștient al creierului și ne conectăm la Sursa Creatoare

Afla mai multe
REIKI

REIKI

REIKI este o tehnică energetică japoneză, o cale spirituală, care ajută la dezvoltarea personalității și la echilibrarea în planul fizic, emoțional, spiritual al individului prin canalizarea Energiei Universale Vitale.

Afla mai multe
Karuna reiki

Karuna reiki

Karuna este un nume generic, care se referă la un număr de practici de vindecare energetice prin punerea palmelor, dar și de evoluție spirituală, care folosesc energia activată cu simboluri specifice sistemelor Karuna.

Afla mai multe
Gendai reiki

Gendai reiki

Reiki este vibrație, Reiki este lumină, Reiki este Energie Universală.Se începe cu “practicarea vindecării”, iar scopul este “crearea unei vieți fericite”.

Afla mai multe
Shamballa MDH

Shamballa MDH

Shamballa este cunoscută în tradiția ezoterică a popoarelor din nordul Indiei și Tibet ca fiind tărâmul celor iluminați. Acolo își au sălașul o serie de Maeștri Spirituali care ajută omenirea în dezvoltarea și evoluția ei spirituală – aceștia fiind cunoscuți, de regulă, sub denumirea de Maeștri Ascendenți.

Afla mai multe
Johrei

Johrei

Johrei este o terapie japoneză care a fost dezvoltată la începutul secolului XX de către maestrul spiritual Mokichi Okada, fondatorul Bisericii Mântuirii Lumii. Este un sistem de vindecare spirituală care ajută la eliminarea toxinelor din corp prin aplicarea Energiei Divine.

Afla mai multe
Consilier dezvoltare personală

Consilier dezvoltare personală

Consilierul pentru dezvoltare personală este un specialist care lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, care au nevoie să exploreze sau să depășească diverse stări sau situații cu care se confruntă în evoluția personală și profesională, valorificând și dezvoltând resursele și potențialul propriu.

Afla mai multe
Formator

Formator

Formatorul este specialist în activitatea de formare (proiectează, derulează, evaluează și revizuiește activități teoretice/practice și/sau programe de formare și dezvoltare a competențelor profesionale, derulate în instituții specializate sau la locul de muncă).

Afla mai multe

Realizare site web: HASS Web Design